Mokhtar hekelt Twente-fans: "Als ze zich er goed bij voelen"

16 oktober 2016, 22:09

Youness Mokhtar keerde zondag voor even terug bij de club waar hij een tegenvallende periode beleefde. De vleugelaanvaller van PEC Zwolle kreeg bepaald geen hartelijk ontvangst. Nadat hij tegen FC Twente (2-2) scoorde vierde hij uitbundig zijn treffer voor de fanatieke aanhang van Twente.

Dat namen de supporters van de club uit Enschede hem bepaald niet in dank af. Ze floten hem het restant van de wedstrijd uit. "Of er zoiets bestaat als het halen van je gram? Blijkbaar wel", vertelt de aanvaller aan de NOS. "Ik ben hier natuurlijk niet op de meest prettige manier weggegaan, iedereen kent mijn verhaal en weet een beetje hoe het is gegaan. Dan is het heel vervelend dat je via de achterdeur weggaat, dat het op die manier is gegaan vind ik heel jammer."

"Mijn opa zei gisteren (zaterdag, red.) nog dat ik niet naar links of naar rechts moest, maar dat ik gewoon moest gaan. Ik moest gewoon scoren. Wat dat betreft heb ik goed naar mijn opa geluisterd. Het is misschien een beetje raar om te zeggen, maar ik was het wel gewend dat ze me uitfloten. Ook toen ik het rood van FC Twente droeg werd ik wel eens uitgefloten. Als mensen dat normaal vinden, zich er goed bij voelen, dan moeten ze dat doen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen