Bosz geniet: "Heerlijk als je het voetbal beter ziet worden"

19 oktober 2016, 13:52

Ajax begon stroef aan het seizoen 2016/17, maar inmiddels is de ploeg van Peter Bosz op toeren geraakt. De laatste negen officiële wedstrijden werden allemaal gewonnen en er werden daarin slechts vier goals geïncasseerd. Met de Europa League-kraker tegen Celta da Vigo en de Klassieker tegen koploper Feyenoord wacht de Amsterdammers een grote uitdaging om die lijn door te trekken.

Voor trainer Peter Bosz is het echter niet de vraag hoe zijn ploeg er nu voor staat. "Ik weet hoe mijn ploeg ervoor staan. Ik zie ze elke dag op het trainingsveld en iedere week twee keer een wedstrijd spelen", vertelt de coach aan Ajax TV. Voor hem is het duidelijk dat na het puntenverlies tegen Willem II en Roda JC en de uitschakeling tegen Rostov het beter is gaan draaien. "Het is heerlijk als je het voetbal langzaam beter ziet worden. Dat vond ik gisteren (0-2 zege op ADO Den Haag, red.) ook weer. Dan is het fijn dat het gepaard gaat met goede resultaten. En negen keer op rij winnen dat is iets waar denk ik iedere trainer van droomt."

Hoewel Ajax in de groepsfase van de Europa League comfortabel aan de leiding gaat en zich een tikje kan permitteren, wil Bosz niet dat de spelers zich voor donderdag al met de wedstrijd tegen Feyenoord gaan bezighouden. "We staan er uitstekend voor in de groep en kunnen dat een geweldig vervolg geven door daar een goed resultaat te halen. En dat kun je alleen maar halen door je alleen maar daar op te focussen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen