Stegeman: "Wil om te winnen ontbrak bij ons"

23 oktober 2016, 20:26

John Stegeman was na afloop van de wedstrijd tegen sc Heerenveen (3-1 verlies) duidelijk. De trainer was van mening dat Heracles absoluut geen nederlaag had hoeven te lijden. "We hebben vandaag zeker de mogelijkheid gehad om punten te pakken, maar bij Heerenveen zag ik echt de wil om te winnen."

"In de eerste helft hadden we het redelijk voor elkaar en toen hadden we ook gewoon op 0-1 moeten komen", stelt Stegeman in gesprek met de NOS. "Nadat we op achterstand kwamen hadden we het even moeilijk, maar we maken wel de 1-1. Ik denk dat we vandaag zeker de mogelijkheid hebben gehad om punten te pakken, maar in de tweede helft zag ik bij Heerenveen echt de wil om te winnen. Dat onbrak bij ons een beetje."

"Ze waren feller en agressiever. Daar hadden wij wat moeite mee", vervolgt Stegeman. "We waren meer aan het tegenhouden en we kwamen er voetballend niet doorheen. Ik verwijt mijn ploeg niets, maar er zat vandaag wel een verschil tussen Heerenveen en Heracles. En zoals Heerenveen speelde, zo win je wedstrijden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen