Hoogma verschijnt op radar bij oude club Hamburger SV

25 oktober 2016, 08:52

Nico-Jan Hoogma verdedigde tussen 1998 en 2004 de clubkleuren van Hamburger SV, waar hij drie seizoenen lang zelfs aanvoerder was. Mogelijk lonkt er een terugkeer naar de Bundesliga-club voor de voormalig verdediger, die momenteel technisch directeur is bij Heracles Almelo. Die Rothosen gaan hem wellicht benaderen voor dezelfde functie.

Bild weet te melden dat HSV binnenkort contact gaat opnemen met de 47-jarige Hoogma. Voorzitter Dietmar Beiersdorfer zit na het vertrek van Peter Knäbel al vijf maanden zonder technisch directeur en wil na een rampzalige seizoenstart (twee punten uit acht wedstrijden) snel een nieuwe 'td' aanstellen. Hoogma is dus een kandidaat.

Hoogma is nu bijna tien jaar lang als manager en directeur actief bij Heracles. Afgelopen seizoen beleefden de Almeloërs hun piek, toen niet alleen de zesde plaats maar ook Europees voetbal behaald werd. In de voorrondes van de Europa League moesten de Heraclieden meteen hun meerdere erkennen in het Portugese Arouca, maar er werd wel clubhistorie geschreven.

Naast Hoogma zouden ook voormalig Schalke 04-directeur Horst Heldt en Jens Todt, technisch directeur van Karlsruher SC uit de Tweede Bundesliga, in de race zijn om sportief directeur te worden bij Hamburger SV.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen