Pastoor blij met Heracles, Stegeman wil meer goals zien

28 oktober 2016, 18:01

Alex Pastoor is blij dat in de Eredivisie de wedstrijd met Heracles op het programma staat. Sparta Rotterdam lootte namelijk in de KNVB-beker eveneens de ploeg uit Almelo. De trainer ziet het competitieduel dan ook als een goede voorbereiding. 

"Heracles loten scheelt een analyse maken", aldus Pastoor in gesprek met RTV Rijnmond"Heracles is technisch vaardig en speelt verzorgd voetbal en daar schuilt ook hun kracht in. Maar wij hebben ook een eigen stijl ontwikkeld, eentje die ik heel leuk vind om naar te kijken. Als we zo spelen, maken we een goede kans om te winnen."

Sparta moet het in ieder geval stellen zonder de geblesseerde Paco van Moorsel. Hij kampt met een hamstringblessure en onderging een MRI-scan. "Afhankelijk van wat hij voelt gaat Van Moorsel weer beginnen met trainen, maar het is moeilijk om daar een tijd aan vast te plakken", laat Pastoor weten.

Heracles

John Stegeman stelt op de persconferentie voorafgaand aan het duel met Sparta dat Heracles vooral meer moet gaan scoren om punten te pakken. "Dat moet vanuit een gedisciplineerde organisatie en we zullen onze kansen moeten gaan benutten. Ook tegen Heerenveen hebben we kansen gehad, maar we moeten gaan scoren. Daar werken we hard aan", aldus de trainer, die behalve de langdurig geblesseerden Ramon Zomer en Mark-Jan Fledderus over een fitte selectie beschikt.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen