Bosz selecteert Nouri voor duel met Excelsior

28 oktober 2016, 18:50   Bijgewerkt: 28 oktober 2016, 20:22

Abdelhak Nouri maakt voor het eerst deel uit van de selectie van Peter Bosz voor een Eredivisieduel. Ook Vaclav Cerny hoort bij de 22 namen voor de wedstrijd met Excelsior. Anwar El Ghazi is de opvallendste afwezige terwijl Daley Sinkgraven terugkeert van een voetblessure.

Nouri debuteerde voor Ajax tijdens de bekerwedstrijd met Willem II en kreeg in de ronde erna tegen Kozakken Boys opnieuw een kans om zich te laten zien. De 19-jarige middenvelder mag nu ook hopen op zijn debuut in de Eredivisie. Net als Nouri maakt ook Cerny wekelijks indruk met Jong Ajax in de Jupiler League. Ook hij mag zondag in de Amsterdam ArenA hopen op speelminuten. Sinkgraven liet donderdag nog de training schieten vanwege een voetblessure, maar is inmiddels voldoende hersteld.

Volledige selectie Ajax: Kenny Tete, Joël Veltman, Davinson Sanchez, Jairo Riedewald, Riechedly Bazoer, Daley Sinkgraven, Bertrand Traoré, Davy Klaassen, Amin Younes, Heiko Westermann, Vaclav Cerny, Mateo Cassierra, Lasse Schöne, Hakim Ziyech, André Onana, Kasper Dolberg, Nick Viergever, Nemanja Gudelj, Donny van de Beek Diederik Boer, Abdelhak Nouri en Mitchell Dijks.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen