Pastoor: "Als ze willen knokken, sluit ik ze op in de wc"

29 oktober 2016, 23:53

Een gemiste penalty weerhield Sparta Rotterdam van de winst op Heracles Almelo (2-2). Thomas Verhaar faalde in de slotminuten vanaf elf meter. Over die strafschop gaat echter nog nagesproken worden, zo maakt trainer Alex Pastoor duidelijk.

Zowel Loris Brogno als Verhaar wilde de strafschop nemen en de aanvoerder koos uiteindelijk voor laatstgenoemde. "We hebben een penaltylijst en aan die lijst houden we ons. Dat gebeurde niet. De onduidelijkheid zit in het feit dat de één niet in de basis stond en de ander wel", zo legt Pastoor na afloop uit tegenover FOX Sports. "Verhaar staat hoger op de lijst, want Brogno zat op de bank. Hoe dan ook: als er twee aan een bal gaan trekken, daar zijn we geen fan van."

Verhaar en Brogno stonden na afloop de pers niet te woord. "Bij allebei is nu veel emotie aanwezig. Dat moeten ze eerst maar met zijn tweeën uitvechten. Dat vind ik prima, want dat hoort erbij. Door dit geleuter hebben we geen drie punten gepakt", vertelt Pastoor, die nog een oplossing heeft voor de situatie. "Als ze nog met zijn tweeën willen knokken, sluit ik ze op in de wc en na een uur doen we dan de deur open."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen