Robben reageert op contractverhalen: "Nog niet zwanger"

30 oktober 2016, 10:29   Bijgewerkt: 30 oktober 2016, 10:51

Samen met Robert Lewandowski wist Arjen Robben zaterdagmiddag de show te stelen bij Bayern München. Het Nederlands/Poolse koningskoppel stuwde de Duitse recordkampioen naar een 1-3 zege bij FC Augsburg. Robben produceerde twee assists en één doelpunt, Lewandowski was goed voor één assist en twee doelpunten. Na afloop ging het over de contracten van de twee uitblinkers.

In Duitsland denkt en hoopt men dat de contractverlengingen van Robben en Lewandowski niet lang meer op zich zullen laten wachten. Om dit te onderstrepen, trok Lewandowski de vergelijking met een zwangerschap. "We kunnen zeggen dat we nu in de zevende of de achtste maand zitten", lachte de Poolse spits bij Sport1, waarmee hij impliceert dat het nieuwe contract dichtbij is. "Maar ik kan het niet goed beoordelen, ik ben geen vroedvrouw", voegde Lewandowski wel toe met een knipoog. Hij staat nog tot medio 2019 onder contract bij Bayern.

Robben reageerde wat mysterieus. "Als je zwanger bent, dan betekent dat een nieuw contract. Maar er is nog niemand zwanger, ik niet tenminste", aldus de Nederlander, die zich al wel jaren goed voelt in München. "De club en ik weten wat we aan elkaar hebben", aldus Robben. Volgens Bild gaan beide partijen snel met elkaar om de tafel, maar dit is nog niet gebeurt, getuige de uitspraken van Robben.

Ondertussen is Duitsland in de ban van 'Robbandowski', het duo dat eigenhandig Augsburg over de knie wist te leggen. "Ze hebben heel goed gespeeld en goed met elkaar gecombineerd. Het is goed voor het team dat spelers van deze kwalteit zo met elkaar samenspelen", zegt coach Carlo Ancelotti.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen