Fraser kritisch op Vitesse, Heracles 'moet stappen maken'

4 november 2016, 15:13

Volgens Henk Fraser had Vitesse hoger op de ranglijst van de Eredivisie moeten staan dan de huidige zevende notering. De oefenmeester stelt namelijk dat zijn team te weinig punten heeft gehaald in de voorgaande elf wedstrijden wil dan ook niets liever dan een zege op Heracles Almelo dit weekend. De ploeg van John Stegeman moet volgens de trainer 'stappen gaan maken'.

"Wij moeten van Heracles winnen"

Vitesse verloor vorig week van PSV en Fraser eist zondagmiddag tegen Heracles een driepunter. "Het is zo dat we meer punten hadden moeten halen. Kritisch kijkend hebben we tegen FC Utrecht (laatste minuut gelijkspel, red.), ADO Den Haag (1-2) en NEC (1-1) punten laten liggen", somt hij op op de clubsite. "En ook in Alkmaar tegen een goede ploeg als AZ moet je met drie punten van het veld gaan (2-2). Dat het niet is gebeurd, is teleurstellend, en zaak is om hard te blijven werken. Ook deze week is er weer uitstekend getraind, maar dat moet resulteren in de juiste beloning. Ik vind dat we ons meer moeten belonen. Daar gaan we zondag weer alles aan doen."

Heracles vergaart veel punten buitenshuis, weet Fraser. "Dat klopt, maar wij moeten in eigen huis wel van ze winnen", vindt de coach, die nog niet kan beschikken over Maikel van der Werff . "Heracles blijft echter wel een goede ploeg, met een duidelijk systeem en die ook in uitwedstrijden druk op de tegenstander wil zetten."

Te Wierik twijfelgeval bij Heracles

Stegeman weet nog niet of hij verdediger Mike te Wierik op kan stellen in Arnhem. "Morgen gaan we kijken of hij fit genoeg is. Hij moet morgen kunnen trainen, anders behoort hij niet tot de wedstrijdselectie."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen