NEC stelt De Kruijff aan als technisch manager

16 november 2016, 17:13

Edwin de Kruijff is per direct aangesteld als nieuwe technisch manager van NEC.. Hij is de vervanger van Danny Hoekman, die eerder door de club op non-actief werd gezet. Hoekman blijft wel in dienst bij de club uit Nijmegen, hij wordt technisch adviseur.

De Kruijff tekent een contract bij NEC dat hem voor het seizoen 2016/2017 aan de club verbindt. Hij neemt plaats in het technisch hart van NEC en stuurt de staf van het eerste elftal, de staf van de Voetbal Academie NEC/FC Oss en de scouting aan. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor het in- en verkoop van spelers en transferzaken rondom het eerste elftal. De Kruijff vertrok afgelopen zomer na acht jaar FC Utrecht waar hij spelersbegeleider was.

Hoekman gaat zich komend seizoen richten op een rol als externe adviseur. "In de praktijk houdt dat in dat hij zich bezig zal houden met onder andere het analyseren van wedstrijden, scouting, de jeugdopleiding en mogelijke strategische samenwerkingen in het binnen- en buitenland", zo schrijft NEC op de clubwebsite.

Algemeen directeur Bart van Ingen is blij met de oplossing tussen NEC en Hoekstra. "Met Danny vanuit een externe adviesfunctie zijn we tot een goede oplossing gekomen waar we beiden veel vertrouwen in hebben", laat hij weten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen