'Mourinho boos op FA vanwege dronken Rooney'

16 november 2016, 19:09   Bijgewerkt: 16 november 2016, 20:07

Er is in Engeland momenteel veel te doen om Wayne Rooney. De aanvoerder van Manchester United is volgens Sky Sports zaterdagnacht dronken geworden, tijdens een vrije avond van de Engelse nationale ploeg. Manchester United-trainer José Mourinho is daardoor boos op de FA, omdat de ervaren kracht op dat moment met stafleden van de nationale ploeg zou zijn geweest.

Bondscoach Gareth Southgate gaf de spelers na de 3-0 winst op Schotland zaterdag een vrije dag. Omdat Rooney door een lichte blessure al zeker wist dat hij dinsdag niet zou spelen tegen Spanje, zou hij het op die avond gezellig hebben gemaakt in het hotel. Vervolgens verschenen er foto's van een beschonken Rooney op een bruiloft die ook in het hotel werd gevierd. Hoewel de speler daarvoor niet was uitgenodigd, verscheen de captain van de nationale ploeg wel in dronken toestand bij dat feest.

Het nieuws over Rooney viel rouw op het dak van Man United-coach José Mourinho, die baalt van het feit dat persoonsleden van de FA erbij waren toen de aanvallende middenvelder alcohol dronk. De voetbalbond heeft inmiddels actie aangekondigd. "Al het personeel van onze bond moet verantwoordelijk zijn", reageert de FA. "We zullen opnieuw gaan kijken naar ons beleid voor de vrije tijd die spelers krijgen tijdens de interlandperiodes." 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen