Ziyech, Traoré en Dolberg fit, Younes een twijfelgeval

18 november 2016, 15:33

Hakim Ziyech, Bertrand Traoré en Kasper Dolberg liepen de afgelopen weken een blessure op, maar de fysieke malaise van het drietal van Ajax lijkt mee te vallen. Trainer Peter Bosz verwacht de basisspelers alle drie te kunnen inzetten tegen NEC, maar heeft achter de naam van Amin Younes nog een vraagteken staan.

Ziyech en Traoré lieten door blessures interlands van hun land schieten, terwijl Dolberg juist geblesseerd raakte bij de nationale ploeg. "Dolberg heeft vandaag voor het eerst weer meegetraind. We moeten de reactie afwachten, maar hij heeft de hele training kunnen volbrengen. Dat is positief. Ik verwacht dat we hem kunnen inzetten. Ook voor Hakim en Bertrand rekenen we op groen licht. Zij hebben de hele week wel gewoon mee kunnen trainen, al is Hakim ook nog ziek geweest", spreekt Bosz hoopvol op de clubsite.

Of Younes kan spelen is nog twijfelachtig, hij kampt met een liesblessure. Hij is een groot vraagteken. Amin heeft last van zijn lies, dat is altijd lastig. Hij heeft vandaag hard getraind, maar wel 1 op 1. Het is afwachten, maar eerlijk gezegd moet ik nog maar zien of zelfs donderdag Panathinaikos voor hem haalbaar is."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen