KNVB reageert met snoephorloges op Vitesse-fans

18 november 2016, 17:33

De KNVB heeft op ludieke wijze gereageerd op een actie van Vitesse-supporters. De Arnhemse fans ontvingen vanuit Zeist vijfhonderd snoephorloges, drie rode kaarten, een scheidsrechterstenue en een Sinterklassgedicht, zo meldt Omroep Gelderland.

Vitesse-supporters protesteerden twee weken geleden rond de thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo tegen arbiter Danny Makkelie. In de Gelredome hadden ze een spandoek opgehangen met daarop de tekst 'met een verdraaide klok en kaarten zo rood, verdient Makkelie zijn brood'. Op last van Makkelie werd het linnen verwijderd, maar hij kreeg het enkele dagen later alsnog thuisgestuurd, met een brief en chocolademunten als bijlage.

Aanleiding voor de actie van de Vitesse-supporters was het optreden van Makkelie afgelopen seizoen in de bekerwedstrijd tegen Heracles. Daarin gaf Makkelie drie spelers van de Arnhemse club rood, stuurde hij toenmalig Vitesse-trainer Peter Bosz naar de tribune en zette hij in de reguliere speeltijd de klok terug. Mede daardoor verloor Vitesse na verlenging met 4-1 van de Overijsselse ploeg.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen