Elia won al eens op Old Trafford: "Ongelooflijk mooi"

24 november 2016, 09:37

Feyenoord treft donderdagavond Manchester United in de Europa League. Voor de meeste spelers wordt dat hun eerste kennismaking met Old Trafford, maar Eljero Elia is een van de weinigen die er al eens geweest en bewaart bovendien goede herinneringen aan het imposante stadion.

Onder Ronald Koeman debuteerde hij voor Southampton op bezoek in Manchester en er werd nog gewonnen ook. "Graziano Pellè schoot op doel en Dusan Tadic tikte de rebound goed binnen. Het was ongelooflijk mooi om zo'n wedstrijd te winnen", vertelt de vleugelaanvaller in gesprek met Metro. "In aanloop naar het duel was ik geen moment nerveus, dat ben ik nooit. Ik wilde gewoon mijn visitekaartje afgeven en dat heb ik gedaan."

Met Feyenoord miste Elia de heenwedstrijd tegen Manchester United wegens een schouderblessure, dus keek hij toe vanaf de tribune. "Ik ging uit mijn dak. Niet alleen toen we tien minuten voor tijd scoorden, maar ook toen er in de laatste seconden nog een bal van de doellijn werd gehaald. Ik zit dan echt als een supporter op de tribune."

Dat Elia donderdag speeltijd krijgt, dat lijkt een feit, maar hij hoopt ook op een specifieke tegenstander. "Ik wil tegen Memphis te spelen, dat is nog nooit eerder gebeurd. Bij het Nederlands elftal heeft hij bewezen dat hij nog altijd kan voetballen. Nu hoop ik dat hij ook bij United een kans krijgt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen