Weghorst matchwinner: "Ontlading hartstikke mooi"

25 november 2016, 07:45

Wout Weghorst begint steeds meer op dreef te raken bij AZ. Na twee goals tegen Ajax en een doelpunt tegen Roda JC was de spits donderdagavond weer trefzeker voor de Alkmaarders. Hij kroonde zich tot man van de wedstrijd in het belangrijke Europa League-uitduel met Dundalk FC. Na negen minuten maakte de oud-Heraclied al de enige treffer van de wedstrijd in Ierland.

"We wisten vooraf het resultaat van Zenit, dat won van Maccabi (2-0, red.). Dat was lekker. Er stond ons dus maar één ding te doen en dat was winnen. En dat hebben we gedaan. De ontlading is hartstikke mooi", zegt de dolblije Weghorst na de overwinning op Ierse bodem op het digitale thuis van zijn club.

Net als tegen Roda JC, toen Weghorst met een fraaie pegel vanuit de draai trefzeker was, wist de spits op aangeven van Mats Seuntjens te scoren. "Hij had de bal op links. Ik stapte bewust wat weg omdat ik twee meter buitenspel stond. Ik hoopte dat de bal teruggelegd zou worden, want ik stond alleen. En daar kwam-ie precies. Lekker. Toen was het rustig in het hoekje leggen…", geniet Weghorst na.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen