Ajax met vertrouwde namen, Schaars is nog niet terug

27 november 2016, 13:22   Bijgewerkt: 27 november 2016, 13:27

Er hebben zich geen verrassingen aangediend in de basisopstelling van Ajax voor de uitwedstrijd tegen sc Heerenveen, waar de geblesseerde Stijn Schaars nog afwezig is. Het duel tussen de nummers vier en twee van de Eredivisie wordt op deze zondagmiddag om 14.30 uur afgetrapt in het Abe Lenstra Stadion, waar Danny Makkelie de scheidsrechter is.

Hakim Ziyech en Riechedly Bazoer waren bij Ajax twijfelgevallen wegens ziekte, maar hebben het duel in Friesland allebei gered. Voor Ziyech betekent dat een weerzien met de club waar het voor hem allemaal begon. Op een warm welkom kan hij echter niet rekenen. Heiko Westermann heeft een knieblessure heeft overgehouden aan de 2-0 zege op Panathinaikos en ontbreekt daarom in de wedstrijdselectie van de Amsterdammers. Nemanja Gudelj en Anwar El Ghazi zijn er wegens hun schorsing nog niet bij, terwijl er met doelman Tim Krul nog rustig aan wordt gedaan.

Aan de zijde van Heerenveen stond achter de naam van Schaars een vraagteken vanwege de kuitblessure die hij bij het Nederlands elftal opgelopen had. Younes Namli stond al klaar om de aanvoerder te vervangen in de basis en doet dat ook, omdat Schaars nog niet fit genoeg bevonden is.

Opstellingen

sc Heerenveen: Mulder; Marzo, St. Juste, Van Aken, Bijker; Van Amersfoort, Namli, Kobayashi; Zeneli, Reza, Larsson.

Ajax: Onana; Veltman, Sánchez, Viergever, Sinkgraven; Schöne, Klaassen, Ziyech; Traoré, Dolberg, Younes.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen