Darri verlengt aflopend contract bij Heracles met twee jaar

27 januari 2017, 18:04

Brahim Darri heeft zijn contract bij Heracles Almelo met twee jaar verlengd. Zijn vorige verbintenis liep aankomende zomer af en de aanvaller ligt nu vast tot 1 juli 2019. De 22-jarige Darri is bezig aan zijn derde jaar in Almelo en speelde dit seizoen tot nu toe veertien wedstrijden.

Darri kon er ook voor kiezen om zijn loopbaan bij een andere club voort te zetten, maar besloot toch om bij te tekenen. "Ik heb het enorm naar m'n zin in Almelo. Ook andere clubs toonden interesse, maar ik wil graag hier blijven en zie voldoende mogelijkheden om mij bij Heracles verder te ontwikkelen. Ik ben dan ook blij met m'n contractverlenging en zal alles doen om er een groot succes van te maken", aldus de aanvaller.

Algemeen directeur Nico-Jan Hoogma laat via de officiële clubwebsite weten dat hij blij is met het besluit van Darri om langer in Almelo te blijven. "Wij zijn content met deze contractverlenging. Brahim is een zeer talentvolle jonge speler en met hem hebben we een zeer creatieve aanvaller in onze selectie."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen