Hyballa legt druk bij Feyenoord: "Zij moeten winnen"

27 januari 2017, 18:40

Peter Hyballa gaat zondag met NEC Nijmegen op bezoek bij koploper Feyenoord. De trainer put hoop uit het feit dat de Rotterdammers het in de eerste seizoenshelft lastig hadden in De Goffert en hoopt door compact te spelen punten af te kunnen snoepen bij de nummer één van de Eredivisie.

Voor Hyballa is De Kuip een bekend stadion. "Ik ben er als kind al geweest. Het leukste, grootste stadion in Nederland met een hele goede sfeer en toppubliek. Dat wordt een mentale wedstrijd voor ons. Wij proberen ook veel aan de bal te komen. Maar Feyenoord moet winnen. En als zij de omschakelmomenten goed spelen, zijn ze heel gevaarlijk", zegt hij tegenover Omroep Gelderland.

In Nijmegen had Feyenoord het voor de winterstop lastig. "Wij stonden heel compact en hadden we onze momenten toen we diep speelden. En dat is ook een beetje het idee voor de wedstrijd zondag", aldus Hyballa, die hoopt te kunnen beschikken over de licht geblesseerde André Fomitschow. "Als de wedstrijd vandaag was, had hij ook gespeeld."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen