Barcelona in beroep tegen kaarten Suárez en Busquets

8 februari 2017, 14:09

FC Barcelona is van plan beroep aan te tekenen tegen de rode kaart die Luis Suárez dinsdag kreeg in de return tegen Atlético Madrid in de halve finale van de Copa del Rey. De voormalig eredivisiespeler werd in de slotfase met zijn tweede gele kaart van het veld gestuurd na een vermeende overtreding op Koke.

Volgens Suárez was er niet veel aan de hand, maar de rode kaart komt hem wel heel slecht uit, aangezien hij nu geschorst is voor de finale. "Het was niet eens een overtreding. Ik draaide gewoon en het leek wel of de scheidsrechter me weg wilde hebben", reageerde Suárez na afloop. "Ik lach om de rode kaart. Deze dingen zijn niet uit te leggen, maar we zijn eraan gewend."

Sergio Busquets kreeg in de extra tijd een gele kaart, maar ook hiertegen gaat Barça in beroep. De middenvelder werd bestraft wegens het wegschoppen van de bal. Volgens de club deed hij dat omdat er een tweede exemplaar in het veld was, maar de scheidsrechter heeft op het wedstrijdformulier genoteerd dat de speler het deed omdat hij het oneens was met de arbitrage.

FC Barcelona laat verder weten dat Javier Mascherano een dijbeenblessure heeft overgehouden aan de ontmoeting met Atlético. Het is nog niet duidelijk hoe lang de Argentijn is uitgeschakeld.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen