ADO: in beroep voor Beugelsdijk, Meissner twijfelgeval

3 maart 2017, 15:44

ADO Den Haag heeft besloten om in beroep te gaan tegen de schorsing van Tom Beugelsdijk. De verdediger werd wegens een vermeende slaande beweging aan het adres van FC Twente-verdediger Joachim Andersen op basis van tv-beelden voor drie duels (waarvan één voorwaardelijk) geschorst, maar de Haagse eredivionist is het daar niet mee eens.

Omdat ADO in beroep gegaan is, is de schorsing van Beugelsdijk opgeschorst. De centrale verdediger kan daardoor 'gewoon' in actie komen in de eredivisiewedstrijd tegen FC Utrecht (uit) van komende zondag. Of zijn verdedigingsmaatje Thomas Meissner van de partij zal zijn is nog niet duidelijk. "Hij heeft een vervelende blessure aan zijn voet, die erg pijnlijk is bij balcontacten. Daar moeten we een klein beetje rekening mee houden. Verder zijn er nog wat jongens nog niet beschikbaar, zoals Gervane Kastaneer en Kevin Jansen. Jongens die erbij komen, zoals Abel Tamata, moeten verder nog hard trainen, omdat ze arbeid nodig hebben", zegt coach Alfons Groenendijk tegen ADO TV.

Groendijk heeft wat betreft het veldspel wel aardig de stijgende lijn te pakken met ADO. "Er is veel positivisme, maar het leidt uiteindelijk nog maar tot één punt. Het geloof is wel weer terug. In balbezit mogen we nog wel wat meer vragen van de boys, om tegenstanders écht pijn te kunnen doen. We moeten zorgvuldiger zijn en meer creëren", besluit Groenendijk.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen