Heracles Almelo beloont groeibriljant met nieuw contract

12 mei 2017, 14:43

Dat het in de voetbalwereld snel kan gaan, wordt dit seizoen met een dikke stift onderstreept door Reuven Niemeijer. De 22-jarige middenvelder knokte zich in rap tempo van de amateurs naar een basisplaats bij Heracles Almelo. Zijn stormachtige ontwikkeling heeft hem een nieuw contract opgeleverd. Niemeijer ligt nu tot de zomer van 2020 vast, met een optie voor nog een jaar.

Niemeijer meldde zich afgelopen zomer als speler van Quick '20 voor een proefperiode bij Heracles, dat de middenvelder snel van een contract voorzag. In de tweede seizoenshelft kende de jongeling zijn doorbraak in het eerste elftal van de Heraclieden, waarvoor hij drie goals maakte in tien optredens in de Eredivisie. Afgelopen zondag scoorde hij nog twee fraaie treffers tegen ADO Den Haag (4-0 winst).

Algemeen directeur Nico-Jan Hoogma van Heracles: "Reuven ontwikkelt zich uitstekend en dit verbeterde en verlengde contract is daar de beloning van. Het is mooi om te zien dat hij rechtstreeks vanuit de amateurs zo goed aanhaakt. Dat getuigt van een enorme wilskracht", stelt Hoogma op de clubwebsite

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen