'Vier clubs van naam hebben Klaassen op lijstje staan'

30 mei 2017, 07:39

Het wordt voor Ajax een hels karwei om Davy Klaassen deze zomer aan boord te houden. De aanvoerder van de Amsterdamse topclub kan rekenen op de interesse van meerdere buitenlandse clubs, waarbij AS Roma het meest concreet lijkt te zijn in haar belangstelling.

De Telegraaf opent dinsdag met het bericht dat AS Roma Klaassen met stip op één op het lijstje van eventuele opvolgers van Radja Nainggolan heeft staan. De Belgische international was dit seizoen een van de sterkhouders in het Stadio Olimpico van Roma en gaat mogelijk voor een transfer.

Mocht een Romeins avontuur er niet van komen voor Klaassen, dan heeft de middenvelder van Ajax genoeg andere opties. Het Amsterdamse jeugdproduct schermt namelijk ook met de interesse van andere internationale subtoppers. Het Everton van manager Ronald Koeman zou een kaper op de kust zijn, iets wat naar verluidt ook geldt voor Lazio Roma en Napoli. Ajax lijkt 25 tot 30 miljoen euro te willen opstrijken voor haar kapitein.

Klaassen was dit seizoen verantwoordelijk voor twintig doelpunten en twaalf assists in vijftig officiële optredens voor Ajax, dat tweede werd in de Eredivisie en de finale van de Europa League bereikte. Donny van de Beek is de gewezen opvolger van de middenvelder, mocht Klaassen vertrekken.

Klaassen heeft zich wegens een knieblessure moeten afmelden voor het trainingskamp van het Nederlands elftal.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen