AZ-talent Boadu tekent contract: "Hopelijk snel debuteren"

8 juni 2017, 19:59

Myron Boadu heeft zijn eerste profcontract bij AZ ondertekend, nadat eerder al een mondeling akkoord was bereikt. Het zestienjarige talent kon ook kiezen voor een stap naar het buitenland, maar verwacht dat hij in Alkmaar de meeste kans maakt om het eerste elftal te halen.

Donderdag werden de handtekeningen gezet waardoor Boadu tot 2020 aan de club verbonden blijft. In de winterstop ging hij al met het eerste elftal mee op trainingskamp en na de zomer sluit hij definitief aan bij de selectie van John van den Brom. "Ik voel me hier thuis. Bij AZ zie ik de meeste kans om het eerste elftal te halen", zegt de aanvaller tegenover AZ TV.

De zestienjarige Boadu toont zich direct ambitieus. "Vanaf daar wil ik me verder ontwikkelen tot één van de beste spelers ter wereld. Dat is mijn doel", aldus de aanvaller, die pas over twee maanden weer volledig hersteld is van een zware blessure. "Ik hoop volgend seizoen mijn debuut te kunnen maken in het eerste. Ik moet het gewoon laten zien aan de hoofdtrainer en dan denk ik dat hij me wel een kans geeft."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen