Twente speurt transfermarkt af voor vleugelaanvallers

24 juni 2017, 18:23

FC Twente trok al vijf nieuwe spelers aan, maar als het aan René Hake ligt volgen er meer. De trainer van de Tukkers vindt zijn ploeg voorin op de vleugels onderbezet. Twente heeft op het moment slechts twee spelers voor de flanken: Oussama Assaidi en Dylan George.

"We zijn aan het zoeken of we goede versterkingen kunnen halen", laat Hake weten aan FOX Sports. Hij begroette al Jorn Brondeel (Lierse), Danny Holla (PEC Zwolle), Alexander Laukart (Borussia Dortmund), Haris Vuckic (Newcastle United) en Tom Boere (FC Oss). Deze zaterdag trainden ze mee op de eerste training van Twente. "Hier ben ik blij mee. Het is bijzonder, omdat dit mijn derde seizoen bij Twente wordt en dit de eerste keer is dat op de eerste training nieuwe spelers aanwezig zijn."

Twente had Boere, topscorer van de Jupiler League, al een tijdje op de korrel. "Mensen van de club hebben hem vanaf het begin gevolgd, daarna heb ik hem zelf een paar keer aan het werk gezien. Al vrij snel hebben we onze belangstelling kenbaar gemaakt. Een hele poos geleden heb ik al eens met hem gesproken. Wij zijn content met hem en hebben er een goed gevoel bij."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen