Vitesse heeft staf rond: Van der Gouw verlengt in Arnhem

25 juni 2017, 15:16

Vitesse heeft het aflopende contract van keepers- en assistent-trainer Raimond van der Gouw verlengd. De 54-jarige ex-doelman ligt de komende twee jaar vast in Arnhem. Met de contractverlenging hebben de Arnhemmers de technische staf voor volgend seizoen rond.

Van der Gouw maakt al vanaf 2009 deel uit van de Vitesse-staf. "We hebben een historisch seizoen achter de rug en ik kijk er alweer naar uit om toe te werken naar nieuw succes voor de club", zegt hij op de website van de bekerwinnaar. "De organisatie en visie van de club is helder en we staan voor interessante nieuwe uitdagingen de komende periode."

Vitesse maakte vrijdag bekend dat Nicky Hofs de overstap maakt naar het eerste elftal. Hofs en onder meer Edward Sturing, Aleksandar Rankovic en Van der Gouw zijn de assistenten van hoofdtrainer Henk Fraser. "De stafleden zijn complementair aan elkaar, durven elkaar uit te blijven dagen en hun manier van denken over voetbal past uitstekend bij de visie van Vitesse", aldus technisch directeur Mo Allach.

Lees ook: Vitesse sluit weer deal met Chelsea en haalt jeugdinternational

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen