Coutinho en Mignolet blinken uit bij moeizame zege Liverpool

23 september 2017, 21:01

Nadat Liverpool op 27 augustus de vloer aanveegde met Arsenal (4-0) bleef het weken zonder zege. Zaterdagavond kwam daar een eind aan, al ging het zeer moeizaam. Op bezoek bij Leicester City werd er met 2-3 gewonnen. De weer in de armen gesloten Philippe Coutinho blonk uit met een goal en een assist.

Het zijn niet de fijnste weken voor Liverpool geweest, maar in Leicester begon de ploeg alleraardigst. Philippe Coutinho gaf voor en Mohamed Salah kon vanuit een lastige hoek toch nog binnenkomen. De door Barcelona gewilde Braziliaan nam nog binnen het halfuur de 0-2 voor zijn rekening door op heerlijke wijze een vrije trap binnen te krullen. Liverpool leek die voorsprong mee te nemen de kleedkamer in, maar vlak voor de pauze kwam Leicester City terug in de wedstrijd. Shinji Okazaki was degene die uiteindelijk het laatste zetje gaf.

Na de rust duurde het lang voordat er eindelijk gevaar was van Leicester. Net na een goed eerste schot van Jamie Vardy, counterde Liverpool via Jordan Henderson naar 1-3. Vardy kopte Leicester echter snel weer op 2-3 en kort erop mocht hij vanaf elf meter aanleggen voor de gelijkmaker. Simon Mignolet won het duel met de goalgetter en hield zijn ploeg op een voorsprong. Leicester ging vervolgens vooral de lange bal spelen en wist daarmee bar weinig kansen af te dwingen, waardoor Liverpool de overwinning over de streep trok.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen