El Hamdaoui kan AZ-contract vergeten, Bel Hassani is terug

3 oktober 2017, 17:36   Bijgewerkt: 4 oktober 2017, 10:01

Mounir El Hamdaoui hoeft niet te rekenen op een contract bij AZ. De clubloze spits houdt zijn conditie momenteel op peil in Alkmaar, waar Iliass Bel Hassani na een tijdje afwezigheid weer is aangesloten bij de equipe van John van den Brom.

Directeur voetbalzaken Max Huiberts liet aan AZ TV weten dat El Hamdaoui niet in aanmerking komt voor een contract. De 33-jarige Rotterdammer traint vanaf dinsdag mee bij Jong AZ. "Het contact is via John (van den Brom, red.) gegaan. John heeft uiteraard met mij overlegd", aldus Huiberts. "Oud-spelers die hun conditie op peil willen houden, mogen een bepaalde periode hun conditie op peil houden. Voor Mounir geldt hetzelfde."

Bel Hassani meldde zich weer bij de A-selectie. "Hij kreeg te horen gekregen dat hij een maand buiten de groep zou trainen", vertelt Huiberts. "Er was ontevredenheid over hoe hij ervoor stond na de voorbereiding. Vanuit de club kreeg hij de kans om dit seizoen eventueel ergens anders te spelen. Iliass koos ervoor om hier verder te gaan. Hij is nog lang niet klaar. Gelukkig maar, want hij speelt is pas een jaar."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen