Van Persie: "Het klinkt gek, maar in de groep was geen onrust"

19 augustus 2018, 17:10

Feyenoord heeft na teleurstellende resultaten tegen AS Trencin en De Graafschap zondag eindelijk weer een zege geboekt. Voor eigen publiek versloegen de Rotterdammers stadgenoot Excelsior met 3-0. Robin van Persie meent dat er de afgelopen periode geen crisissfeer heerste in de spelersgroep, ondanks de dramatische seizoensstart.

"Het klinkt gek, maar in de groep was er geen onrust. Integendeel zelfs", legt Van Persie uit in gesprek met FOX Sports. "We zijn bezig met een proces, dat niet in een week gefixt kan worden. In dat proces maken we iedere dag stappen. De bereidheid is groot, iedereen wil beter worden. Ik ook, ik wil ook beter worden. Ik kan van iedereen leren. Iedereen staat open voor elkaar, daar moeten we mee doorgaan. Dat is ongeacht winst, verlies of gelijkspel."

Feyenoord verloor tien dagen geleden van Trencin (4-0), ging daarna onderuit tegen De Graafschap (2-0) en kwam donderdag niet verder dan 1-1 tegen de Slowaakse club. "Dit is de eerste officiële wedstrijd die we hebben gewonnen, dus daar zijn we blij mee. Ik denk dat het een verdiende zege is. Excelsior deed het slim: ze wilden voetballen en dat was voor ons best moeilijk. De tweede goal besliste de wedstrijd."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen