Stam wil Berghuis behouden: "Kan het verschil maken"

24 juni 2019, 15:52

Feyenoord zag Tonny Vilhena onlangs naar Krasnodar vertrekken en hoopt op korte termijn niet nogmaals afscheid te nemen van een sterkhouder. Steven Berghuis wordt in verband gebracht met een overstap naar PSV, maar trainer Jaap Stam hoopt dat de aanvaller in Rotterdam blijft.

Stam stond maandag voor het eerst op het trainingsveld bij Feyenoord en sprak na afloop van de training met FOX Sports. Hij maakte daar duidelijk dat hij hoopt dat Berghuis blijft. "Steven is een jongen die graag wil voetballen en het maximale uit zijn carrière wil halen en dat willen we allemaal. Als trainer heb je spelers nodig die het verschil kunnen maken en daar is hij één van. Ik heb een goed gesprek met hem gehad en we gaan afwachten hoe het vervolg is", zegt de nieuwe trainer.

Wie dus wel is vertrokken, is Vilhena. "Ik heb hem gesproken. Uiteindelijk was hij heel duidelijk en stellig over wat hij wilde, na zoveel jaar in het eerste elftal. Hij heeft enorm veel wedstrijden gespeeld voor Feyenoord en is heel belangrijk geweest. Hij heeft goed gepresteerd en wil de stap maken naar het buitenland. Soms moet je ook meedenkend zijn", vindt de opvolger van Giovanni van Bronckhorst.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen