Feyenoord en Arne Slot houden geen persconferentie voorafgaand aan de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles

23 april 2024, 20:32   Bijgewerkt: 23 april 2024, 20:41
Foto: © YouTube Feyenoord

Op woensdag blikt Feyenoord-trainer Arne Slot niet vooruit op het duel met Go Ahead Eagles in De Adelaarshorst. De spelers en de trainer waren op de maandag na de bekerfinale beschikbaar voor krant, radio en TV. Feyenoord zou dit al hebben gecommuniceerd voordat de interesse naar Arne Slot bekend werd, maar de Engelsen denken er het hunne van, zo meldt het Algemeen Dagblad.

Er is concrete belangstelling voor Slot vanuit Liverpool, zo kwam op maandagavond naar buiten. Op donderdagavond staat de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles op het programma, maar één dag voor de wedstrijd zal er geen persmoment plaatsvinden. Niet omdat Slot in gesprek is geweest met Liverpool, maar omdat Feyenoord dat zo besloten had.

Artikel gaat verder onder video

Toch zetten de Engelsen wel vraagtekens bij dit besluit van de club. Eerder in de week gaf Slot al aan dat hij verwacht dat Feyenoord meewerkt aan een eventuele toptransfer. Meerdere clubs hebben interesse getoond in de Nederlandse oefenmeester, maar Liverpool lijkt wel de grootste naam te zijn. Of de plannen ook écht concreet zijn, zal ongetwijfeld sneller duidelijk worden.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 'Binnen Ajax wordt gewezen naar Feyenoord-trainer Arne Slot'

Achter de schermen bij Ajax valt de naam van Feyenoord-trainer Arne Slot nogal eens.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen