Hiddink gunt Alex rust tegen Heracles

10 februari 2006, 10:27

Met het oog op het drukke programma laat PSV-trainer Guus Hiddink zaterdagavond mogelijk zijn Braziliaanse verdediger Alex op de bank. De tank viel in het duel met FC Utrecht uit met liesklachten en onderzoek heeft uitgewezen dat de lies van de Braziliaan overbelast is. Hiddink lijkt geen risico te willen nemen en zal Alex waarschijnlijk niet opstellen in het competitieduel met Heracles Almelo.

De komende maand speelt PSV twee keer tegen Olympique Lyon en verder nog tegen AZ, Ajax, Vitesse en Heerenveen. Met dit loodzware programma in zijn achterhoofd lijkt Hiddink voorlopig geen enkel risico te willen nemen. De lies van Alex is weliswaar niet gescheurd, maar Hiddink weet genoeg. Mocht de Braziliaan iets forceren in de wedstrijd tegen Heracles, zou hij zomaar voor de komende weken uit kunnen vallen. En dat is nu juist iets dat Hiddink koste wat kost wil voorkomen.

Zaterdag, in de wedstrijd tegen Heracles, zullen Andre Ooijer en Eric Addo dan ook vermoedelijk het hart van de Eindhovense defensie vormen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen