Timmer: "Publiek heeft ons punt opgeleverd"

27 oktober 2008, 08:17   Bijgewerkt: 27 oktober 2008, 08:27

Het 2-2 gelijkspel tegen SC Heerenveen werd zondag bij Feyenoord gevierd als een overwinning. Na een 0-2 achterstand dreigde immers opnieuw een nederlaag, maar dankzij late treffers van Roy Makaay en Michael Mols pakten de Rotterdammers toch nog een puntje. "Op wilskracht", vindt doelman Henk Timmer.

Feyenoord begon zondag in de eigen Kuip best aardig aan de wedstrijd, maar slecht verdedigen van Tim de Cler zorgde er voor dat Paolo Henrique de bezoekers na ruim een half uur op voorsprong kon zetten. Toen clubtopscorer Danijel Pranjic vervolgens vlak na rust Serginho Greene zijn hielen liet zien en de 0-2 binnenschoof, leek het pleit beslecht. Feyenoord toonde echter karakter en kwam terug.

Volgens Timmer was hierbij een belangrijke rol weggelegd voor het Legioen. "Het publiek heeft ons echt naar voren geschreeuwd, tot de laatste seconde. Ik denk dat we dankzij hen hier een puntje hebben gepakt", zegt hij tegen FCUpdate.nl.

Feyenoord toonde tegen Heerenveen dus karakter door terug te komen tot 2-2, maar toch kwam ook weer een oude kwaal boven. De ploeg dekt namelijk af en toe zó slecht, dat het altijd wel tegendoelpunten weggeeft. "Klopt, die fouten in de defensie moeten er uit. Daar blijven we op hameren, want het moet beter", aldus Timmer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen