Trabelsi overweegt contract af te kopen

16 februari 2006, 10:25

Hatem Trabelsi wil weg bij Ajax en het liefst zo snel mogelijk. De Tunesiër is sinds zijn afwezigheid in verband met de Afrika Cup zijn basisplaats kwijt en is daar allesbehalve blij mee. "Misschien is het voor ons wel een optie om het contract af te kopen, net zoals Maxwell heeft gedaan", overpeinst Trabelsi's zaakwaarnemer Franklin Sedoc in het AD.

Volgens Sedoc wordt Trabelsi oneerlijk behandeld in Amsterdam. "In de zomer werd afgesproken dat hij ook tussentijds niet zou mogen vertrekken, dat is zelfs contractueel vastgelegd. Aan die afspraak hebben wij ons keurig gehouden, mede omdat Hatem volgens Ajax een mooi afscheid zou krijgen. Danny Blind noemde hij zelfs de beste rechtsback van Nederland."

"Nu zit Hatem plotseling op de bank, omdat Heitinga de laatste weken lekker aan het trainen is", stelt Sedoc tot zijn ontzetting vast. "Dat vind ik vreemd, Blind had toch gezegd dat een fitte Hatem altijd zou spelen." Sedoc vreest vier roemloze laatste maanden voor Trabelsi in Amsterdam en weigert bij de pakken neer te zitten. "Misschien moet we de boel maar afkopen. Dan maar geen mooi afscheid."

Komend weekend zal Trabelsi vermoedelijk mogen spelen, omdat Zdenek Grygera een schorsing uit moet zitten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen