Van der Gun laat 'uitstekende' aanbieding Utrecht lopen

4 maart 2009, 14:55   Bijgewerkt: 4 maart 2009, 15:03

Cedric van der Gun vertrekt vrijwel zeker na dit seizoen bij FC Utrecht. De 29-jarige aanvaller wil van zijn transfervrije status gebruik maken en de overstap maken naar een grotere club, het liefst in het buitenland. Een nieuw contractvoorstel van FC Utrecht heeft de oud-Ajacied daarom laten lopen.

"FC Utrecht heeft mij een aanbieding gedaan, waaruit absoluut waardering spreekt", zegt Van der Gun op de Utrecht-website. "Het is enerzijds dan ook aantrekkelijk ook de komende jaren voor deze club te kiezen. Maar anderzijds wil ik sportief gezien nog een stap omhoog maken, het liefst in het buitenland. Dus heb ik aan Utrecht laten weten dat ik nog even wil wachten om definitief een knoop door te hakken."

Voorzitter Jan Willem van Dop betreurt het besluit van Van der Gun. "We komen er met Cedric nu dus niet uit. FC Utrecht wil hem graag houden, maar uiteraard moeten ook wij vooruit kijken naar het volgende seizoen en kunnen we niet langer wachten met het nemen van een beslissing. Daarom hebben we vandaag onze aanbieding aan Cedric ingetrokken en gaan we ons richten op eventuele alternatieven."

Van der Gun is dit seizoen de absolute smaakmaker bij FC Utrecht. De geboren Hagenaar maakte in zeventien wedstrijden al negen doelpunten. Eerder speelde hij voor Ajax, FC Den Bosch, Willem II, ADO Den Haag en Borussia Dortmund. Sinds de zomer van 2006 staat de vleugelaanvaller onder contract bij FC Utrecht.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen