VVV en RKC winnen, Cambuur geeft zege weg

20 maart 2009, 21:55   Bijgewerkt: 21 maart 2009, 00:49

VVV Venlo heeft in de 31ste speelronde van de Jupiler League geen fout gemaakt. De Limburgers waren op bezoek bij Fortuna Sittard met 1-0 te sterk voor de provinciegenoot. Keisuke Honda nam halverwege de tweede helft de enige treffer voor zijn rekening. In het kielzog van de koploper kwam ook RKC Waalwijk tot een zege. Hierdoor blijft het verschil tussen beide ploegen negen punten met nog zeven duels voor de boeg.

In de onderste regionen duurt de opmars van FC Emmen en FC Dordrecht nog altijd voort. Emmen, dat op doelsaldo naast de vijfde periode greep, won door een late goal van Morten Friis met 1-0 bij Go Ahead Eagles. De Drentse club staat nu veertiende, twee plaatsen boven Dordrecht. De Zuid-Hollanders boekten eveneens een 1-0 uitzege na een treffer in de slotminuten. Cecilio Lopes voltrok het vonnis over directe concurrent Stormvogels Telstar.

Het Brabantse onderonsje tussen middenmotors Helmond Sport en RBC Roosendaal werd met 1-0 gewonnen door RBC. Zondagmiddag wordt er nog een Brabantse derby gespeeld. In de Vliert is FC Den Bosch dan de gastheer voor vijfde periodekampioen TOP Oss.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen