Breuer: "Wij kunnen alleen maar verliezen"

22 april 2009, 10:08   Bijgewerkt: 22 april 2009, 10:13

Wie wordt de tegenstander van FC Twente in de finale van de KNVB beker? Daar draait het vanavond om, als FC Volendam en SC Heerenveen tegenover elkaar staat. SC Heerenveen is de grote favoriet, maar de Friezen zijn op hun hoede.

"Half Nederland mag dan wel denken dat wij wel even over Volendam heen walsen, daar denken we zelf heel anders over", zegt Heerenveen-aanvoerder Michel Breuer op de website van de KNVB. "Als je ook FC Twente en NAC Breda kunt loten, is Volendam op papier geen verkeerde tegenstander. Dat is waar. Maar het gaat gewoon een moeilijke wedstrijd worden. We hebben twee weken geleden nog tegen ze gespeeld. Toen wonnen we thuis heel moeizaam, met 1-0. Bovendien is Volendam in vorm en begint het met veel vertrouwen aan de wedstrijd."

Breuer, die zelf door een liesblessure niet in actie kan komen, weer dat iedereen rekent op een overwinning van zijn elftal. "Wij kunnen eigenlijk alleen maar verliezen, dat klopt. Als we in Volendam winnen heeft Heerenveen 'gewoon' de finale gehaald."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen