Top-vier Gouden Gids Divisie morst punten

14 maart 2006, 00:05

De top-vier van de eerste divisie heeft een slechte avond achter de rug. Volendam, nummer twee verloor bij Cambuur Leeuwarden (2-1), terwijl Excelsior, Emmen en VVV-Venlo niet verder kwamen dan een gelijkspel.

Koploper Excelsior liep door een remise bij AGOVV (1-1) een punt uit op Volendam. Emmen, derde, speelde thuis gelijk tegen De Graafschap (2-2), terwijl VVV-Venlo in Limburg niet verder kwam dan 1-1 tegen Veendam.

Zo blijft Excelsior de voornaamste kandidaat voor de titel. De voorsprong op Volendam liep op naar vijf punten. Emmen en Helmond Sport (dat met 2-0 van MVV won) hebben net als de Volendammers 57 punten, maar die clubs hebben een duel meer gespeeld.

In de strijd om de zesde periode deden FC Dordrecht en Eindhoven het maandag goed. Dordrecht, koploper in de periodestand, kwam op 10 punten uit vier wedstrijden door met 0-3 te winnen bij Fortuna Sittard. Eindhoven won met 0-1 bij Stormvogels/Telstar en heeft in drie wedstrijden nog geen punt verloren. AGOVV, dat net als Eindhoven nog geen punten had laten liggen, kwam door het gelijkspel tegen Excelsior op 7 uit drie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen