Lamey haakt af, Halisson mag blijven

17 maart 2006, 16:16

Michael Lamey moet de wedstrijd van PSV tegen NEC definitief laten schieten. Eerder vandaag werd al duidelijk dat er vraagtekens stonden achter de inzetbaarheid van de verdediger, maar inmiddels heeft PSV-trainer Guus Hiddink aan alle onzekerheid een eind gemaakt. "Hij heeft last van zijn kuitspier. Ik denk niet dat het gescheurd is, maar hij is wel een poosje weg", aldus de oefenmeester.

Overigens zal de Braziliaanse proefspeler Halisson Bruno Melo dos Santos, kortweg Halisson, ook volgende week nog in Eindhoven te vinden zijn. "Tot op heden doet hij het goed, maar je moet daar een langere periode naar kunnen kijken. Eerst moet je een goed beeld hebben, in dat opzicht is het ideaal dat we hem nu even kunnen zien. Volgende week zal hij ook nog hier zijn", legt Hiddink op de website van PSV uit.

Hiddink waakt in de aanloop naar het duel met NEC overigens voor te veel optimisme. "Wij zijn op de goede weg, maar moeten juist nu niet verzaken. Werklust, strijd, we zijn ons heel bewust van hoe we het tot nu toe hebben gedaan. Die wilskracht moet blijven."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen