Nascimento nieuwe trainer Jong FC Utrecht

21 maart 2006, 11:14

FC Utrecht heeft David Nascimento toegevoegd aan haar technische staf. De Portugees, die van 1994 tot 1998 voor de Domstedelingen uitkwam, heeft een contract voor één seizoen getekend als trainer van Jong FC Utrecht. Hij is in die functie de opvolger van John van Loen, die zich volledig zal gaan richten op zijn werkzaamheden voor het eerste elftal.

Dit seizoen combineert Van Loen de functie van trainer-coach van het beloftenteam met zijn taken als assistent van Foeke Booy. Deze werkzaamheden zullen na de zomer worden overgenomen door Nascimento, die hierdoor deel uit zal maken van de technische staf van FC Utrecht. De 40-jarige Nascimento trainde de laatste jaren de C1 van Sparta en liep een halfjaar stage bij AZ. 

Volgens FC Utrecht-voorzitter Jan Willem van Dop is Nascimento geknipt voor de functie die hij nu in Utrecht zal krijgen. "David heeft enorm veel ervaring als speler en kent de cultuur en de speelstijl van FC Utrecht goed. Hij heeft bovendien al ervaring in het opleiden van jonge spelers. David krijgt bij ons de gelegenheid zich verder te ontwikkelen als trainer en hij is een belangrijke versterking voor onze technische staf", aldus de preses op de website van de club.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen