Ajax drukt overmacht niet uit in doelpunten

Koen Freriks
23 augustus 2009, 16:45   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Ajax heeft zondagmiddag een groot veldoverwicht niet met een overwinning kunnen bekronen. De Amsterdammers bleven tijdens het thuisduel met Sparta tot grote ergernis van het thuispubliek steken op een doelpuntloos gelijkspel (0-0).

De score stond in schril contrast met de laatste zes ontmoetingen tussen beide clubs in de ArenA, waarin Ajax maar liefst 34 doelpunten mocht bejubelen. De spelers van de thuisclub wekten lang de indruk dat het bevrijdende doelpunt toch wel zou vallen. Vaak zorgt Luis Suarez dan voor opluchting, maar de topschutter stak ook niet in de vorm van de laatste weken.

Trainer Jol probeerde een kwartier voor tijd met het inbrengen van Sulejmani alsnog een beslissing te forceren. De aanvaller stond nog geen halve minuut op het veld of hij miste een riante mogelijkheid op het eerste doelpunt van Ajax. De thuisclub werd in de slotfase gevaarlijker en gevaarlijker, maar kon doelman Selia niet meer passeren. Emmanuel Boakye kopte nog een schot van Suarez van de lijn en ook Sulejmani kon Ajax in de slotminuut geen overwinning meer bezorgen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen