Laat gelijkspel Cambuur zet Go Ahead op rozen

25 september 2009, 21:53   Bijgewerkt: 26 september 2009, 01:39

Go Ahead Eagles mag de champagne voor de eerste periode vast koud zetten. De ploeg uit Deventer kwam vrijdag niet in actie, maar zag concurrent sc Cambuur thuis met 1-1 remiseren tegen RBC Roosendaal. Daardoor heeft Go Ahead zondag aan een gelijkspel tegen BV Veendam voldoende voor de periodetitel.

Ook AGOVV en De Graafschap, die zondag tegenover elkaar staan in Apeldoorn, kunnen de eerste periode nog als winnaar afsluiten. Beide clubs zijn dan wel gebaat bij een nederlaag van Go Ahead; de Apeldoorners eigenlijk alleen bij een forse.

De trainersstoel van Fuat Capa bij MVV wordt alsmaar wankeler. De Maastrichtse equipe nam in de uitwedstrijd bij laagvlieger FC Oss nog wel een 1-0 voorsprong, maar trok onder meer door twee tegendoelpunten van Joel Tshibamba toch aan het kortste eind (3-2). MVV is inmiddels weggezakt naar de vijftiende plaats.

Middenmotors Excelsior en Stormvogels Telstar klopten respectievelijk FC Omniworld (2-0) en FC Eindhoven (1-2). De winstpartij van de Noord-Hollanders kwam tot stand door twee late doelpunten, ondanks een eerdere rode kaart van Joona Toivio.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen