"Optreden PSV lijkt niet op kampioensploeg"

Ger
15 april 2010, 11:35   Bijgewerkt: 15 april 2010, 11:51

PSV ziet het seizoen na het gelijkspel tegen Heerenveen (2-2) als een nachtkaars uitgaan. De Eindhovenaren hadden al afscheid genomen van de landstitel, maar na woensdag is ook de tweede plaats, die recht geeft op deelname aan de voorronde van de Champions League, zo goed als buiten bereik. "Met de selectie van de eerste seizoenshelft hadden we van Heerenveen gewonnen."

"Voor de winterstop speelden we enkele wedstrijden die we eigenlijk hadden moeten verliezen. Toch wisten we dan nog een doelpunt te forceren. De laatste maanden dwingen we echter minder kansen af en komen we moeilijker tot scoren", weet Simons. "Tegen Heerenveen hadden we in de eerste helft al op voorsprong moeten komen, maar het lukte simpelweg niet. Na de rust scoren we wel, maar geven we ook heel gemakkelijk twee doelpunten weg."

"Als ik terugkijk naar de duels die we voor de winterstop hebben afgewerkt, valt me op dat Reis en Lazovic geregeld een bepalende rol hebben gespeeld. Dat ze nu weg zijn, heeft zeker een invloed gehad op de selectie. We hebben kwaliteit moeten inleveren, waardoor er minder competitie is in de kleedkamer", stelt Rutten. "Daarnaast besef ik ook dat we veel te veel doelpunten tegen krijgen. Dat hoort niet bij een kampioensploeg. De wijze waarop we de goals tegen Heerenveen hebben weggegeven, stelt me enorm teleur."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen