Benitez: "Bekijken per uur hoe we moeten reizen"

Ger
20 april 2010, 15:38

Liverpool-coach Rafael Benitez had liever gezien dat de UEFA de Europese wedstrijden van deze week had uitgesteld. De Engelse club heeft door de IJslandse aswolk veel moeite om naar Spanje te reizen voor de Europa League-wedstrijd tegen Atletico Madrid.

"We bekijken per uur hoe we op onze bestemming kunnen komen. Gezien de speciale omstandigheden was het beter geweest om de wedstrijd op een andere datum af te werken", stelt Benitez. "Maar de UEFA wil dat we donderdag in actie komen." De selectie van Liverpool zal dinsdag overnachten in Parijs. De club hoopt dat het Franse luchtruim een dag later volledig is vrijgegeven, zodat per vliegtuig de reis naar Madrid kan worden hervat.

Mocht dat niet het geval zijn, dan zal Liverpool de trein naar Bordeaux pakken. In Zuid-Frankrijk hebben The Reds de zekerheid dat Madrid wél per vliegtuig bereikbaar is. "Toen ik in de jaren tachtig nog speler was hadden we regelmatig busreizen van twaalf tot veertien uur. Tegenwoordig verwacht je een meer comfortabele reis", aldus Benitez.

Ook Fulham heeft een lange rit voor de boeg. De Londense club wilde aanvankelijk met een privé-jet naar Hamburg vliegen voor het duel met HSV. Nu zal Fulham echter met de bus naar Duitsland moeten reizen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen