Perez: "Misschien was dit mijn laatste duel"

3 mei 2010, 00:11   Bijgewerkt: 3 mei 2010, 00:25

De behaalde landstitel met FC Twente luidt mogelijk het einde van de loopbaan van Kenneth Perez in. De 35-jarige Deense middenvelder overweegt te stoppen. Hij neemt hierover de komende weken een beslissing, liet hij na afloop van de kampioenswedstrijd bij NAC Breda weten aan FCUpdate.nl.

"De kans is aanwezig dat dit mijn laatste wedstrijd was", zei Perez tussen het feestgedruis door. "Maar misschien plak ik er wel een jaar aan vast, ik weet het nog niet. Ik ga eerst lekker op vakantie. Tijdens die vakantie ga ik even goed over alles nadenken. Er zijn mensen die zeggen dat zo'n kampioenschap een mooi moment is om te stoppen, maar er valt ook wat voor te zeggen om volgend jaar de Champions League mee te pakken. Na mijn vakantie zal ik daar duidelijkheid over geven."

De titel met FC Twente was voor Perez de eerste hoofdprijs uit zijn carrière. Met zijn vorige clubs AZ en Ajax greep hij telkens net naast de titel. "Natuurlijk schoot dit seizoen wel eens door mijn hoofd dat ik niet wéér tweede wilde worden. Maar aan de andere kant: als voetballer is er niets mooier dan om de prijzen te spelen. Ik word dan liever een paar keer tweede, dan pakweg tiende. Maar het is natuurlijk geweldig dat het ons nu gelukt is om kampioen te worden. Zeker omdat we het hele seizoen al bovenaan staan, er stond al maanden een bepaalde druk op de ploeg. Toch zijn we goed blijven voetballen. Dat maakt deze prestatie misschien nog wel knapper."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen