Zenden blij met progressie

14 april 2006, 00:01

Boudewijn Zenden is op de goede weg. De middenvelder van Liverpool staat al maandenlang buitenspel met een zware knieblessure, maar heeft inmiddels de draad op het trainingsveld weer opgepikt. Toch verwacht hij niet dat hij dit seizoen nog in actie kan komen. 

"Het gaat prima", zegt Zenden tegen het Britse Sky Sports News. "Ik doe aardig wat loopwerk en ik kan af en toe zelfs al een oefening doen met de bal er bij. Ik ben in ieder geval gelukkig. Ik heb 2,5 maand binnen gezeten, dus ik ben blij dat ik eindelijk wat buiten kan doen. Ik heb een zware periode achter de rug. Vanuit onze fitnessruimte heb ik uitzicht op het trainingsveld en het is niet eenvoudig om elke dag te zien hoe mijn teamgenoten lekker aan het voetballen zijn."

"Gelukkig ben ik op de goede weg. Aanvankelijk hoopte ik dat ik dit seizoen nog even zou kunnen spelen, maar het is beter om geen haast te maken. Met een dusdanig zware blessure is het belangrijk om niet te vroeg te beginnen. Ik richt me dus op volgend seizoen", aldus de voormalig speler van onder meer PSV en FC Barcelona.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen