Brama na winst in Kuip: "Totale offday Twente"

17 oktober 2010, 00:55

Het was een beetje de omgekeerde wereld, zaterdag in de Kuip. De afgelopen jaren verdiende FC Twente telkens te winnen in Rotterdam-Zuid, maar lukte het niet. Nu speelde het een zeer matige wedstrijd, maar pakte het wel de drie punten. Door een laat doelpunt van Denny Landzaat won FC Twente ietwat gelukkig met 0-1. 

Ondanks de zege werd er na afloop van de wedstrijd flink gemopperd in de Twentse kleedkamer, geeft Wout Brama toe aan FCUpdate.nl. "We zaten er wat chagrijnig bij, want we hebben echt heel slecht gespeeld. Het was een totale offday van ons, dit was onze slechtste wedstrijd in meer dan een jaar tijd. Niemand speelde goed."

Toch was de overwinning niet onverdiend, vindt hij. "Feyenoord begon goed. Maar als je naar de kansen kijkt, hebben we terecht gewonnen. We hebben vier of vijf honderd procent kansen gekregen, Feyenoord bijna niets. En ach, misschien is het wel typisch Nederlands dat we na een overwinning wat chagrijnig in de kleedkamer zitten. Het was een offday, het liep gewoon niet. Gelukkig gebeurt dat ons niet al te vaak."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen