FC Zwolle en FC Volendam winnen opnieuw

12 november 2010, 21:53   Bijgewerkt: 12 november 2010, 22:08

FC Zwolle en FC Volendam hebben opnieuw drie punten gepakt. De Zwollenaren rolden thuis Fortuna Sittard op (4-1), terwijl de Volendammers op bezoek bij FC Den Bosch met 1-0 wonnen. Door deze resultaten blijven beide clubs samen koploper in de Jupiler League, met 31 punten uit dertien wedstrijden.

De voorsprong op nummer drie RKC Waalwijk, dat eerder op de dag op de valreep met 2-1 won bij Helmond Sport, is met zeven punten riant. Charles Dissels maakte tien minuten na de rust in de Vliert het winnende doelpunt voor Volendam. Arne Slot, Danny Schreurs en Sjoerd Ars (2) waren namens Zwolle trefzeker tegen Fortuna, dat na een half uur nog wel op gelijke hoogte kwam via Zarko Grabovac.

Voor Ars waren het zijn veertiende en vijftiende goal van dit seizoen. Daarmee nadert hij topscorer Johan Voskamp van Sparta, die tegen Cambuur zijn seizoensproductie opvoerde tot zeventien goals. Dat hielp de Kasteelheren overigens niet. Ze verloren met 3-1 in Friesland. Pas nadat Spartaan Marten de Roon rood had gekregen, maakte Cambuur via Zdenko Kapralik en Sandor van der Heide het verschil. Door de zege passeert Cambuur onder meer Sparta. Het staat nu zesde.

In de onderste regionen droeg MVV de laatste plaats over aan Fortuna. De formatie uit Maastricht versloeg Almere City FC met 2-1 en staat nu gedeeld zestiende met de Flevolanders. Ze hebben twee punten meer dan hekkensluiter Fortuna.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen