Been wil opgaande lijn voortzetten in Groningen

19 november 2010, 19:05

De afgelopen twee thuiswedstrijden, tegen Roda JC Kerkrade en SC Heerenveen, leverden Feyenoord slechts twee punten op. Desondanks zag Mario Been voldoende lichtpuntjes in beide duels. De coach hoopt dan ook dat zijn brigade zondag in de Euroborg, tegen FC Groningen, opnieuw goed voor de dag komt.

“De opgaande lijn moeten we zondag voortzetten. Het zou heel prettig zijn als dat deze keer ook drie punten oplevert”, zegt Been, die nog maar eens zijn tevredenheid over de ploeg benadrukt. “Alle jongens bij ons hebben talent en kwaliteit, maar alles bij elkaar staan we toch op de veertiende plaats. We moeten keihard werken om daar vandaan te komen.”

De positieve woorden van Been kregen woensdag al een bevestiging door de 3-1 zege van Jong Oranje bij Denemarken U21. De Nederlandse ploeg werd gekleurd door talenten van Feyenoord. “Zij hebben het uitstekend gedaan, het deed me goed om dat te zien”, vertelt Been. “Je ziet dat de jongens bij ons beter worden. Een speler als Luc Castaignos traint elke dag tegen André Bahia, daar wordt hij sterker van.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen