Coach Zwolle: "Kapitale blunders begaan"

15 januari 2011, 09:50   Bijgewerkt: 15 januari 2011, 10:15

Helemaal ontevreden over het spel van zijn ploeg tegen FC Emmen was FC Zwolle-coach Art Langeler niet. Dat zijn elftal met 3-4 verloor en zo de eerste thuisnederlaag van het seizoen leed, had volgens hem vooral te maken met individuele fouten. "We hebben bij vlagen aardig gespeeld, maar hebben kapitale blunders begaan."

"Dat is dit seizoen nog niet eerder gebeurd", zegt Langeler op de website van de Jupiler League. Zwolle nam tegen Emmen een 3-1 voorsprong en leek de buit binnen te hebben, maar volgens de coach gooide het daarna zijn eigen glazen in. "Door twee momenten laat je de tegenstander terugkomen tot 3-3. In de laatste seconde van de wedstrijd kwam daar nog een enorme blunder overheen, waardoor je zelfs verliest. Wij hebben zelf gezorgd voor drie van de vier doelpunten van Emmen."

Langeler ziet de ongelukkige nederlaag van de koploper voorlopig als een incident. "Een nederlaag is altijd vervelend, zeker als je zelf eigenlijk de betere ploeg bent. Maar dat we sterker waren dan Emmen geeft ook houvast naar de komende wedstrijden. Zo veel van zulke wedstrijden zullen we niet meer verliezen, denk ik."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen