Been wil Meeuwis in Rotterdam houden

Ger
7 april 2011, 09:37

Als het aan Mario Been ligt, speelt de van Borussia Mönchengladbach gehuurde Marcel Meeuwis ook volgend seizoen in de Rotterdamse Kuip. De trainer van Feyenoord hoopt dat de middenvelder definitief aan zijn selectie kan worden toegevoegd.

"Borussia Mönchengladbach zal waarschijnlijk degraderen uit de Bundesliga. Ik hoop dat dit dan mogelijkheden biedt om Marcel langer bij ons te houden", aldus Been in het AD. "Hij brengt balans, ik ben zeer tevreden over Marcel. Ik weet dat er mensen zijn die er heel anders over denken, maar Marcel is gewoon geen spectaculaire speler. Ook in de kleedkamer is hij enorm belangrijk voor ons. Als het aan mij ligt, blijft Marcel in Rotterdam."

Het salaris van Meeuwis kan de plannen van Been mogelijk frustreren. De oud-speler van Roda JC staat bij Gladbach op de loonlijst voor een salaris dat Feyenoord niet kan betalen. Zijn verhuurperiode was ook alleen mogelijk omdat de Duitse club een groot gedeelte van zijn salaris ophoest. Daarnaast leverde Meeuwis zelf 35.000 euro in.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen